Alaca Ortaokulu

Vizyon: Geleceğimizin güvencesi olan Çocuklarımızın; toplumun istek ve ihtiyaçları doğrultusunda sağlıklı, bilinçli, sorumluluk duygusuna sahip, ekonomik hayat için gerekli bilgi ve becerileri kazanmış, çağdaş birer insan ve vatandaş olarak yetişmelerini sağlamak temel amacımızdır

Misyon: Biz; Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:20 ile 15:20 arası
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: İlçemiz bazında düzenlenen sporsal faaliyetlere katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006, Arduino programlama eğitimi
Proje Çalışmaları: En temiz sınıf, Tarihte bugün, Ayın enleri, Film ve kitap kulübü

WEB - https://alacaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yıldızhan Mh. Mermer Sok. No80 Alaca/ÇORUM

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçemiz yaklaşık 20.000 nüfuslu bir ilçedir. Tokat-Ankara ve Samsun-Adana istikametine çok işleyen bir güzergah üzerinde olup Ankara´ya yaklaşık 220 km mesafededir.

Adres - Yıldızhan Mh. Mermer Sok. No80 Alaca/ÇORUM

Ulaşım il merkezine her yarım saatte bir minibüs ile ulaşım sağlanmaktadır.İl merkezine 50 km mesafe bulunmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine (İlçe meydanına) yaklaşık 1200-1300 metre uzaklıkta olup yürüme mesafesi ile 10-15 dakikada gidilmektedir.