MASATENİSİ TURNUVASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ DERECEYE GİRDİLER (CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI)

15.11.2023 203

Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında yapılan etkinlikler kapsamında  İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü'nce masatenisi turnuvası düzenlendi. Turnuvaya katılan bazı öğrencilerimiz dereceye girdiler. Alaca Ortaokulu olarak dereceye giren öğrencilerimizi ve öğrencilerimizi çalıştıran değerli Beden Beden Eğitim Öğretmenimiz Kadir Tayyar YEĞEN'i tebrik ederiz.

15-11-2023

11 ekimde yapılan ilce geneli 100. Yıl sebebi ile yapılan turnuvalarda kazananlar

YILDIZ ERKEKLER

Mikail BERFE ilçe 1.si