ALACA ORTAOKULU'NDAN İÇANADOLU ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ'NE ZİYARET

ALACA ORTAOKULU'NDAN İÇANADOLU ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ'NE ZİYARET

10.11.2021 921

Alaca Ortaokulu, Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü öğrencileri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında İçanadolu  Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ne 03 Kasım 2021 Çarşamba günü ziyaret  gerçekleştirdiler.

 Vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamak, milli birlik ve beraberliği  gerçekleştirmek için mücadele ederken bu kutsal görevleri esnasında yaralanma veya  uzvunu kaybetme  sonucunda yasayla kendilerine gazilik unvanı verilen kahramanlarımız ile şehitlerimizin milletimize emanet ettiği ailelerine destek olabilmek amacıyla faaliyetlerini yürüten İçanadolu  Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nin  faaliyetlerini tanıma fırsatı buldular. Dernek başkanı Zeki DİLMEN, öğrencilerin bu ziyaretinden  duyduğu  memnuniyeti dile getirerek öğrencilere teşekkür etti.  Derneğin yaptığı çalışmalardan  öğrencileri bilgilendirdi. Alaca ilçemizdeki  şehitlerle ilgili arşiv çalışması yaptıklarını belirterek öğrencilerden gelen soruları da büyük bir içtenlikle cevaplandıran Dernek başkanı Zeki DİLMEN öğrencilerimize şehitlik ve gaziliğin geldiği manaları ifade ederek aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnettar olduğumuzu belirtti. Milletimiz şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımızı unutmayacağını ifade etti.

 

Alaca Ortaokulu, Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü rehber öğretmeni Salih AYDIN, şanlı tarihimizin zaferlerle dolu olduğunu bu zaferleri, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimize ve gazilerimize borçlu olduğumuzu ifade etti. Öğrencilerimizin gazilik ve şehitlik gibi milletimizin ortak değerini  anlamalarını sağlayan dernek başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti. Kulüp öğrencileri kendilerini misafir eden  İçanadolu  Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Gazi Zeki DİLMEN'e teşekkür ettiler.

10-11-202110-11-202110-11-202110-11-202110-11-2021